Guldsmed Gram - Om os

Guldsmed Gram er din eksklusive smykkeforretning beliggende i hjertet af Vejle. Vi kan med stolthed præsentere et udvalg af nogle af de mest prestigefyldte og anerkendte danske smykkebrands. Vores sortiment omfatter smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen, Sophie Bille Brahe, Georg Jensen, Gram Collection, Ro Copenhagen, Spirit Icons og Enamel Copenhagen.

Vores skønne smykkeforretning har været på en lang rejse, siden vi åbnede dørene tilbage i 1926 i Horsens. Guldsmed Gram er 4. generation efter Fru. Magda Camilla Gram og ejes i dag af Allan Gram. I vores forretning kan du forvente at finde et udvalg af smykker, der spænder fra klassiske og tidløse designs til det mere unikke og moderne. Vi udvælger nøje vores leverandører, hvor vi kan stå inde for kvalitet og håndværk.

Når du besøger os, kan du forvente at træde ind i en forretning, hvor smukke rammer og en hyggelige atmosfære giver dig lyst til at gå på opdagelse. Du kan udforske og finde det perfekte smykke, som passer til din personlige stil og dine præferencer. Vi gør en dyd ud af en nærværende, ægte, personlig og hjertevarm betjening, og vi tager os den tid, der skal til, for at du kommer hjem med et smykke lige efter dine ønsker.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Guldsmed Gram

 

Parkering: 

Du kan finde parkering i nærheden af butikken med indkørsel fra Flegborg ved rundkørslen ved musikteatret. 

Torvegade 17A, 7100 Vejle eller Flegborg 6, 7100 Vejle